Sistem Reveal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Reveal system iku sistem klasifikasi tetanduran sing disusun déning J.L. Reveal (1941- ), professor emeritus ing Norton Brown Herbarium, Maryland [1].

Pamutakhiran pungkasan sistem iki digawé ing taun 1999. Pengarangé sabanjuré gabung marang klompok Angiosperm Phylogeny Group lan nyumbangaké marang Sistem APG II. Klompok utama jroning sistem iki yaiku


In more detail:


Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ditemokaké, nanging tag <references/> ora ditemokaké

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sistem_Reveal&oldid=821643"