Chloranthales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chloranthaceae
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
ordo: Chloranthales
kulawarga: Chloranthaceae
Genera

Lihat teks

Chloranthaceae iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki ora bisa dilebokaké jroning siji-sijia cabang tetanduran ngembang. Nembé ing panelitèn luwih jero dibentuk bangsa anyar, Chloranthales, sing nyakup Chloranthaceae.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chloranthales&oldid=821742"