Caricaceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Caricaceae
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Brassicales
kulawarga: Caricaceae
Genera

pirsani tèks.

Caricaceae iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Brassicales, klad eurosids II. Kabèh anggotané asalé saka Amérika Kidul lan Afrika tropis.

Anggota-anggotané diklompokaké jroning limang marga, kabèh arupa semak, perdu, utawa wit cilik nganti 10m dhuwuré; kembang tuwuh saka batang ing kèlèk godhong. Ing ngisor iki lima marga anggota Caricaceae:

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Caricaceae&oldid=822270"