Bromeliaceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bromeliaceae
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
(unranked): Monocots
(unranked): Commelinids (Eumonocots)
ordo: Poales
kulawarga: Bromeliaceae
Genera

lihat teks.

Bromeliaceae utawa Suku nanas-nanasan iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Poales, klad commelinids (eumonocots).

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bromeliaceae&oldid=822195"