Poales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Poales
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Liliopsida
ordo: Poales
Small
families

Pirsani teks

Poales arupa sawijining ordo kang kalebu famili kaya suket-suketan, bromeliads, lan sedges. Ordo iki nglebokaké tetanduran sing jenisé pari-parian kaya Pari, Gandum, lan akèh liyané.

Order Poales

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Poales&oldid=820306"