Poaceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pari-parian
Pari, sawijining spesies saka Poaceae
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Liliopsida
ordo: Poales
kulawarga: Poaceae
(R.Br.) Barnhart
Subfamilies

Ana 7 subfamili:
Subfamili Arundinoideae
Subfamili Bambusoideae
Subfamili Centothecoideae
Subfamili Chloridoideae
Subfamili Panicoideae
Subfamili Pooideae
Subfamili Stipoideae

Suku suket-suketan utawa pari-parian (Poaceae utawa Graminae) iku sawijining suku saka tetanduran keping tunggal (Monocotyledoneae).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Poaceae&oldid=839872"