Oxalidaceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Oxalidaceae
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
(unranked): Angiospermae
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
ordo: Oxalidales
kulawarga: Oxalidaceae
Genera

Lihat teks

Oxalidaceae iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Oxalidales, klad eurosids I.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oxalidaceae&oldid=822073"