Asteraceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Asteraceae
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Asterales
kulawarga: Asteraceae
Genera

pirsani teks

Asteraceae (suku keningkir-keningkiran) iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Asterales. Jroning Sistem Cronquist suku iku siji-sijiné anggota Asterales.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asteraceae&oldid=821492"