Rutaceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rutaceae
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Angiospermae
ordo: Sapindales
kulawarga: Rutaceae
Genera

pirsani tèks.

Rutaceae iku salah sawijining suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Sapindales, klad eurosids II.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rutaceae&oldid=816745"