Ceratophyllales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ceratophyllales
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Ceratophyllales
Suku

lihat teks.

Ceratophyllales iku salah siji bangsa tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II bangsa iki ora/durung bisa diklompokaké jroning klad sing luwih ngisor tinimbang klad angiosperms (tetanduran ngebang).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ceratophyllales&oldid=821743"