Cucurbitaceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cucurbitaceae
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
ordo: Cucurbitales
kulawarga: Cucurbitaceae
Genera

lihat teks.

Suku labu-labuan utawa Cucurbitaceae yaiku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut sistem klasifikasi APG II suku iki klebu dalam bangsa Cucurbitales, klad eurosids I. Suku iki nduweni ciri khusus yaiku bakal woh'e ono sak ngisore kembange


Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cucurbitaceae&oldid=821626"