Cithakan:Cite journal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

.

Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.


Usage[sunting | sunting sumber]

using first, last using author
{{cite journal
 | last = 
 | first = 
 | authorlink = 
 | coauthors = 
 | year = 
 | month = 
 | title = '''REQUIRED'''
 | journal = 
 | volume = 
 | issue = 
 | pages = 
 | doi =
 | id = 
 | url =
 | format = 
 | accessdate = 
 }}
{{cite journal
 | author = 
 | year = 
 | month = 
 | title = '''REQUIRED'''
 | journal = 
 | volume = 
 | issue = 
 | pages = 
 | doi =
 | id = 
 | url = 
 | format = 
 | accessdate = 
 }}
  • author: Author
    • last works with first to produce last, first
    • authorlink works either with author or with last & first to link to the appropriate article (internal link)
    • coauthors: allows additional authors
  • date: January 1, 2006. Full date of publication.
    • year: 2006. Year of publication (ignored if the date field is used).
      • month: January. Month of publication (ignored if the date field is used, or if the year field is not used).
  • title: Title of article. This is the only required parameter. All other parameters are optional.
  • journal: Name of the journal.
  • volume: Volume number of the journal in which the article is found
  • issue: Issue number of the journal in which the article is found
  • pages: 45–47: first page, and optional last page.
  • doi: digital object identifier. See also {{doi}}
  • id: Identifier such as {{ISSN|1111-2220}}, PMID 15128012
    • other suitable id-related templates: {{doi}}, {{US patent}}
  • url: URL of a copy of the article, if available online.
    • format: Format, i.e. PDF. Don't specify for HTML (implied as default).
  • accessdate: Full date when URL was accessed, in ISO 8601 YYYY-MM-DD format, eg. 2006-02-17.