Gentianales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gentianales
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Gentianales
Suku

pirsani teks.

Gentianales iku salah siji bangsa tetanduran ngembang sing klebu jroning klad euasterids I, asterids, core eudicots, eudicots (Sistem klasifikasi APG II). Bangsa iki uga diakoni minangka takson jroning sistem klasifikasi Cronquist lan kacakup jroning anak kelas Asteridae, kelas Magnoliopsida.

Suku/familia[sunting | sunting sumber]

Sistem APG II
Sistem Cronquist


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gentianales&oldid=822081"