Liliaceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Liliaceae
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
(unranked): Monocots
ordo: Liliales
kulawarga: Liliaceae
Genera

pirsani teks.

Liliaceae iku salah siji suku kulawarga tetanduran ngembang. Miturut sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Liliales, klad monocots.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Liliaceae&oldid=865624"