Kutha Purwakerta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Purwakerta
Jembar
 - Total:

 ? km²
Kecamatan
 - Cacahe:

...
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ? yuta
+/- ? / km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kejawen, Islam, Protestan, Katolik, Hindu dan Buddha
Basa: Basa Jawa dhialek Banyumasan lan Bahasa Indonesia

Kutha Purwakerta iku ibukutha kabupaten Banyumas, Jawa Tengah,Indonesia lokasine ing sisi kidul gunung Slamet. Jembar wilayah kutha iki ± --- km² utawa --- hektar. Rencana kutha iki dadi kutha otonom tesih dibahas instansi-instansi kekait.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Purwakerta ketata saking --- kecamatan, --- kelurahan lan --- desa. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Purwakerta yaiku:

Basa lan budaya[sunting | sunting sumber]

Pendidikan[sunting | sunting sumber]

Transportasi[sunting | sunting sumber]

Stasiun Sepur Purwokerto

Panganan khas[sunting | sunting sumber]

Media[sunting | sunting sumber]

Layang kabar[sunting | sunting sumber]

Kalawarti[sunting | sunting sumber]

Stasiun Televisi[sunting | sunting sumber]

Stasiun Radio[sunting | sunting sumber]

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Tengah
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Purwakerta&oldid=816917"