Kabupatèn Sragèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Sragen
Lambang Sragen.jpg
Lambang Sragen
Motto: "Aman Sehat Rapi Indah (ASRI)"
Locator kabupaten sragen.png
Dina Dadi: ...
Ibukutha: Sragen
Bupati: Untung Wiyono
Wakil Bupati: agus faturahman
Jembar
 - Total:

946,49 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

20 Kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 860.000 (2003)
+/- 909 jiwa / km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kejawen, Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Jawa lan Basa Indonesia

Kabupatèn Sragèn iku salah siji kabupatèn ing Jawa Tengah, lokasiné ing sisih wétan, kutha Sragèn iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km2 utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Sragèn ketata saking 20 kecamatan, --- kelurahan lan --- desa. Kecamatan-Kecamatan ing Kabupatèn Sragèn yaiku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Sragèn&oldid=805159"