Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kompas nuduhaké arah kulon

Kulon iku salah siji arah mata angin. Ing peta, arah iki biasa anane ing sisi kiwa.

Lawan arah kulon yaiku Wétan.

Uga pirsani[sunting | sunting sumber]

  • Kradenan, Ambal, Kebumen

Batas sebelah :

  • Lor Deso Prasutan
  • Wétan Deso Sidomulyo
  • Kidul Deso Ambarwinangun
  • Kulon Deso Surobayan


bali menyang: Mata angin
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kulon&oldid=807908"