Wedha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Vedas)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wedha iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]