Wedha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Vedas)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wedha iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]