Stasiun Jakarta Kota

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pintu masuk Stasiun Jakarta Kota

Koordhinat: 6°08′15″S 106°48′53″E / 6.1375786°S 106.8146342°E / -6.1375786; 106.8146342 Stasiun Kereta Api Jakarta Kota (kodhe: JAKK), dikenal uga kanthi jeneng Stasiun Beos iku stasiun sepur sing umuré tuwa lan dunungé ing Kalurahan Pinangsia, Kota Tua Jakarta lan dikukuhaké déning pamaréntah Kota minangka cagar budaya. Stasiun iki arupa siji saka stasiun ing Indonésia sing tipené terminus (sing ora duwè jalur saterusé).

Sepur[besut | besut sumber]

Sawetara rerangkèn sepur komersil sing ngawali lan mungkasi laku ing Stasiun Jakarta Kota

KRL sing brangkat lan bali ing Stasiun Jakarta Kota

Gladri[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Stasiun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Kampung Bandan Stasiun sabanjuré:
Stasiun Kampung Bandan
Stasiun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Manggarai Stasiun sabanjuré:
Stasiun Jayakarta
Stasiun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Ancol Stasiun sabanjuré:
Stasiun Kampung Bandan

Réferènsi[besut | besut sumber]