Setatsiyun Jakarta Kota

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Stasiun Jakarta Kota)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pintu masuk Stasiun Jakarta Kota

Koordhinat: 6°08′15″S 106°48′53″E / 6.137579°S 106.814634°E / -6.137579; 106.814634 Setatsiyun Kereta Api Jakarta Kota (kodhe: JAKK), dikenal uga kanthi jeneng Setatsiyun Beos iku stasiun sepur sing umuré tuwa lan dunungé ing Kalurahan Pinangsia, Kota Tua Jakarta lan dikukuhaké déning pamaréntah Kota minangka cagar budaya. Setatsiyun iki wujud siji saka setatsiyun ing Indonésia sing tipené terminus (sing ora duwè jalur saterusé).

Sepur[besut | besut sumber]

Sawetara rerangkèn sepur komersil sing ngawali lan mungkasi laku ing Setatsiyun Jakarta Kota

KRL sing brangkat lan bali ing Setatsiyun Jakarta Kota

Gladri[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Setatsiyun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Kampung Bandan Setatsiyun sabanjuré:
Stasiun Kampung Bandan
Setatsiyun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Manggarai Setatsiyun sabanjuré:
Stasiun Jayakarta
Setatsiyun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Ancol Setatsiyun sabanjuré:
Stasiun Kampung Bandan

Réferènsi[besut | besut sumber]