Stasiun Tanjung Priok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar:Stasiun Tj.Priok.jpg
Stasiun Tanjung Priok

Stasiun Tanjung Priok iku salah siji stasiun tuwa kang dumunung ing sebrang Plabuhan Tanjung Priok, Jakarta Lor. Nduwèni langgam yasan art deco, stasiun iki kalebu salah siji yasan tuwa kang didadèkaké cagar budaya DKI Jakarta.

Sajarah[besut | besut sumber]

Stasiun Tanjung Priok ing taun 1950-an

Anané Stasiun Tanjung Priok ora bisa dipisahaké saka raméné Plabuhan Tanjung Priok kang dadi plabuhan kebanggan mangsa Hindhia Walanda, lan malah duwé peran minangka pintu gerbang kuthta Batavia sarta Hindhia Walanda.

Bandar plabuhan kang dibangun ing 1877 ing mangsa Gubernur Jendral Johan Wilhelm van Lansberge kang kuwasa ing Hindhia-Walanda ing taun 1875-1881 itu tansaya ngukuhaké peran minangka salah siji plabuhan paling ramé ing Asia sawisé dibukané Terusan Suez.

Stasiun Tanjung Priok ngubungaké Plabuhan Tanjung Priok karo Batavia kang dumunung ing sisih kidul. Alesan pembangunan iki amarga ing mangsa kapungkur tlatah Tanjung Priok sapérangan sapérangan gedhé iku alas lan rawa-rawa kang mbebayani saéngga dibutuhaké sarana transportasi kang aman ing saat itu (sepur). Ing pungkasan abad angka 19, plabuhan Jakarta kang sadurungé dumunung ing daerah watara Pasar Ikan ora lagi memadai, lan Walanda yasa fasilitas plabuhan baru ing Tanjung Priok.

Stasiun iki dibangun persisé ing taun 1914 ing mangsa Gubernur Jendral A.F.W. Idenburg (1909-1916). Kanggo ngrampungaké stasiun iki, diperlokaké watara 1.700 tenaga kerja lan 130 ing antarané iku pekerja bangsa Éropah.

Malah wiwit rampungé stasiun iki, wis timbul protès ngenani "pemborosan" sajeroning pembangunan stasiun iki. Knthi 8 peron, stasiun iki cukup gedhé, lan amèh padha karo Stasiun Jakarta Kota kang ing mangsa itu jenengé Batavia Centrum. Sauntara iku, sepur-sepur kapal kang ngubungaké kutha-kutha kaya déné Bandhung nganggo kapal-kapal Stoomvaart Maatschappij Nederland lan Koninklijke Rotterdamsche Lloyd langsung tumuju menyang dermaga plabuhan lan ora nganggo stasiun iki. Stasiun iki mligi mung kanggo sepur rèl listrik kang wiwit dianggo ing saubengé Batavia ing taun 1925.

Kaanan saiki[besut | besut sumber]

Emplasemen, karo lok BB 306-08 dipanasaké
Lobi lan lokèt karcis
Sudut kanan depan stasiun

Ngadhepi wiwitan abad angka 21, kondisiné ora karawat. Sanadyan mangkono, stasiun tilas pamaréntah Hindhia-Walanda iki katoné kaya-kaya ora peduli karo owah-owahan swasana ing saubengé.

Sepur[besut | besut sumber]

Stasiun sadurungé:
Stasiun Ancol
Jalur KA Ancol-Tanjung Priok Stasiun sabanjuré:
-

Koordhinat: 6°06′40″S 106°52′51″E / 6.1112083°S 106.8808472°E / -6.1112083; 106.8808472