Sepur rèl listrik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gambar:Railcars.jpg
Telung jinis sepur rèl listrik ing stasiun Bogor. Saka kiwa manengen, KRL Rheostat Jepang gawéyan taun 1983/1984, KRL Holec Walanda-Belgia gawéyan taun 1996, lan KRL Rheostat Jepang gawéyan taun 1986/1987
Swasana ing jero salah siji KRL ing wayah wengi.


Sepur rèl listrik, (basa Indonésia: Kereta rel listrik) dicekak KRL, iku sepur sing mlaku kanthi tenaga sistem propulsi motor listrik. Ing Indonésia, sepur rèl listrik utamané ditemokaké ing kawasan Jabotabek, lan minangka sepur sing nglayani para komuter (pirsani KRL Jabotabek). Sepur rèl listrik karo lokomotif listrik.

Pranala njaba[besut | besut sumber]