Lokomotif diesel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Lokomotif diesel iku jinis lokomotif sing mawa mesin diesel lan umumé migunakaké bahan bakar mesin saka solar. Ana rong jinis utama lokomotif diesel iki, ya iku sepur diesel hidraulik lan lokomotif diesel elektrik

Modhèl-modhèl saka lokomotip diesel


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lokomotif_diesel&oldid=1105506"