Lokomotif diesel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokomotif diesel PT KAI Indonésia saka séri CC 203.

Lokomotif diesel iku jinis lokomotif sing mawa mesin diesel lan umumé migunakaké bahan bakar mesin saka solar. Ana rong jinis utama lokomotif diesel iki, yaiku sepur diesel hidraulik lan lokomotif diesel elektrik

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lokomotif_diesel&oldid=830077"