Lokomotif diesel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lokomotif diesel iku jinis lokomotif sing mawa mesin diesel lan lumrahé migunakaké bahan bakar mesin saka solar. Ana rong jinis utama lokomotif diesel iki, ya iku sepur diesel hidraulik lan lokomotif diesel elektrik

Modhèl-modhèl saka lokomotip diesel