Lokomotif diesel

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokomotif diesel PT KAI Indonésia saka séri CC 203.

Lokomotif diesel iku jinis lokomotif sing mawa mesin diesel lan umumé migunakaké bahan bakar mesin saka solar. Ana rong jinis utama lokomotif diesel iki, ya iku sepur diesel hidraulik lan lokomotif diesel elektrik


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lokomotif_diesel&oldid=985078"