Alexander Willem Frederik Idenburg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka A.F.W. Idenburg)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
A.F.W. Idenburg

Alexander Willem Frederik Idenburg (Rotterdam, 23 Juli 1861-Den Haag, 28 Fèbruari 1935) iku siji Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda.

Dhèwèké njabat saka tanggal 18 Dhésèmber 1909 nganti tanggal 21 Maret 1916.

Sadurungé dadi Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda, Idenburg tau dadi Gubernur Suriname, saka taun 1905-1908.

Uga delengen[besut | besut sumber]