Alexander Willem Frederik Idenburg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
A.F.W. Idenburg

Alexander Willem Frederik Idenburg (Rotterdam, 23 Juli 1861-Den Haag, 28 Fèbruari 1935) iku siji Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda.

Dhèwèké njabat saka tanggal 18 Dhésèmber 1909 nganti tanggal 21 Maret 1916.

Sadurungé dadi Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda, Idenburg tau dadi Gubernur Suriname, saka taun 1905-1908.

Uga delengen[besut | besut sumber]