Stasiun Pasar Turi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Setasiun Surabaya Pasarturi
Jayby-SBI01.JPG
Peron Stasiun Surabaya Pasarturi menghadap ke barat dengan latar Kereta api Jayabaya
Letak
Propinsi Jawa Wétan
Alamat Jalan Semarang No. 1
Sujarah
Bukak Fèbruari 1903[1]
Jeneng saderenge Stasiun Soerabaja NIS[2]
Liyan-liyan
Oprator Daerah Operasi VIII Surabaya
Kelas setasiun Besar jinis A
Dhuwuring stasiun +1 m
Kilometer
Layanan Argo Bromo Anggrek, Sembrani, Harina, Gumarang, Jayabaya, Kertajaya, Maharani, Cepu Ekspres, Komuter Surabaya-Lamongan (SuLam), KRD Bojonegoro/Lokal Babat, Parcel ONS, dan angkudan peti kemas
Loket Sistem tiket online, melayani pemesanan langsung/pengubahan jadwal tiket/pembatalan tiket di loket dan fasilitas check-in swatantra.
Fasilitas
Kathahing jalur 8 (jalur 2 dan 3: sepur lurus)
Kathahing peron 4 (satu peron sisih yang cukup tinggi, satu peron pulau yang cukup tinggi, dan dua peron pulau yang rada tinggi)
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setasiun
Stasiun Surabaya Pasarturi

Stasiun Surabaya Pasarturi (kodhe:SBI) iku stasiun sepur ing tapel wates antara Gundih, Bubutan, Surabaya karo Tembok Dukuh, Bubutan, Surabaya. Stasiun iki minangka papan kabrangkatan utama kabèh sepur saka kutha Surabaya sing ngliwati jalur Pantura (Surabaya-Bojonegoro-Cepu-Semarang-Jakarta) antarané KA Argo Bromo Anggrek (Gambir-Surabaya), KA Sembrani (Jakarta-Surabaya), KA Gumarang (Jakarta-Surabaya), KA Rajawali (Semarang Tawang-Surabaya), KA Kertajaya (Tanjung Priok-Surabaya , sarta Sepur Surabaya-Lamongan. Déné sepur jalur kidul lan wétan saka kutha Surabaya dibrangkataké saka Stasiun Surabaya Gubeng.

Peron sepur ana ing Stasiun Surabaya Pasar Turi

Koordhinat: 7°14′50″S 112°43′50″E / 7.24722°S 112.73056°E / -7.24722; 112.73056


  1. ^ Indonesia 1925-1940
  2. ^ Trem, Kereta, dan Stasiun di Surabaya