Sepur Blora Jaya Èksprès

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
KRDI yasané PT INKA sing dipigunakaké ing Blora Jaya Èksprès

Sepur Blora Jaya Èksprès iku jeneng siji rangkéan sepur ing Indonésia. Nglayani kaum komuter ing rute Semarang-Cepu-Bojanegara kanthi migunakaké unit KRD gawéan PT INKA. Tiket Blora Jaya Èxprès kanggo sauntara wektu didol Rp 25.000,- kanthi rong wektu pambrangkatan, ya iku jam 05.00 lan jam 13.00 saka Cepu. Taun 2010, rega karcis sepur sing mampu nampung 574 penumpang iki diundhakaké dadi Rp 28.000,-.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]