Sepur Probowangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sepur Probowangi
Kereta api Probowangi.jpg
KA Probowangi nalika mandeg ana ing Stasiun Jember
Surasa
GolonganÉkonomi AC
PranataSepur Ekspres
DrajadBeroperasi
PapanDaop IX Jember [1]
Tasiyun terminusSurabaya Gubeng
Stasiun Banyuwangi Baru
Cacahing tasiyun23
Jaluring playanan1
Angkaning sepur213-214
Palakon
Dibukak23 Maret 2000
PanduwéPT Kereta Api Indonesia
PalakuDaerah Operasi IX Jember
DèpotJember (JB)
LokomotifCC201, CC203, CC206
Tèhnis
Jarak nempuh282 km
Ambaning sepur1.067 mm
Karikatan palakon50 ngantos 100 km/jam
Peta Rute

Rute Sepur[besut sumber]

Sepur Probowangi ya iku salah sawijining layanan Transportasi dharat kagungané Kereta Api Indonesia. Sepur iki maringi layanan rutè tindhakan saka kutha Kutha Surabaya menyang Kabupatèn Banyuwangi tindak lan wangsul. Probowangi iku gadhah cèrkakan saka Prabalingga (pocapané Probolinggo), uga arané saka Kabupatèn Prabalingga lan Banyuwangi, arané saka Kabupatèn Banyuwangi.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]