Provinsi Sondrio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Propinsi Sondrio
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Lombardia
Ibukutha Sondrio
Area 3,212 km²
Populasi (2001) 176,769
Kapadhetan 55
Komunitas 78
Nomor Polisi SO
Kodhe Pos
Kodhe Telepon 0342, 0343
ISTAT 014
Presidhèn Fiorello Provera
Sondrio posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Sondrio ing Italia

Propinsi Sondrio (basa Italia: Provincia di Sondrio) iku propinsi ing regione Lombardia, Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Sondrio.

Jembar wewengkon 3.212 km², lan populasi 176.856 (2001). Ana 78 comune ing propinsi iki.[1]. Propinsi iki wewatesan karo Switzerland (presisé karo Canton Grisons) ing sisih lor lan kulon, Como lan Lecco ing sisih kulon, propinsi Bergamo lan Brescia ing sisih wétan lan regione Trentino-Alto Adige /Südtirol ing sisih wétan.

Komunitas utama[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Kastil Masegra Sondrio

Cithakan:Propinsi Sondrio

Eropah | Italia | Lombardia
Bergamo | Brescia | Como | Cremona | Lecco | Lodi | Mantova | Milan (Milano) | Pavia | Sondrio | Varese


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Sondrio&oldid=1024430"