Provinsi Lecco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Propinsi Lecco
120px
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Lombardia
Ibukutha Lecco
Area 816 km²
Populasi (2004) 311.452
Kapadhetan 381
Komunitas 90
Nomor Polisi LC
Kodhe Pos 23900
Kodhe Telepon 0341, 039, 031
ISTAT 097
Presidhèn Virginio Brivio
Lecco posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Lecco ing Italia

Propinsi Lecco (It. Provincia di Lecco) iku propinsi ing regione Lombardia, Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Lecco.

Nalika tanggal 1 Januari 2001 propinsi iki nduwé padunung cacahé 311,452 ing sadhuwuring wewengkon kang jembaré 816 km², dipérang dadi 90 commune.[1]. Miturut sensus 31 Mei 31, 2005, komunitas utama miturut cacahing padunung antara liya:

Commune Populasi
Lecco 46,594
Merate 14,375
Calolziocorte 14,116
Casatenovo 12,225
Valmadrera 11,172
Mandello del Lario 10,309
Galbiate 8,510
Oggiono 8,203
Missaglia 7,855
Olginate 6,943
Colico 6,768
Olgiate Molgora 5,903
Robbiate 5,414

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Upinet

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Eropah | Italia | Lombardia
Bergamo | Brescia | Como | Cremona | Lecco | Lodi | Mantova | Milan (Milano) | Pavia | Sondrio | Varese

Cithakan:Propinsi Lecco


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Lecco&oldid=1024424"