Provinsi Milan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Artikel punika isinipun ngéngingi Propinsi Milan. Kanggé Milan sanèsipun pirsani Milan (disambiguasi)
Propinsi Milan
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Lombardia
Ibukutha Milan
Area 1,984 km²
Populasi (2007) 4,472,264
Kapadhetan 1,950
Komunitas 189
Nomor Polisi MI
Kodhe Pos n/a
Kodhe Telepon n/a
ISTAT 015
Presidhèn Filippo Penati
Milano posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Milan ing Italia
La Scala di Milano
Napoleone Bonaparte
Napoleon I

Milan (basa Italia: Provincia di Milano) iku propinsi ing regione Lombardia ing Italia. Kutha krajané dumunung ana ing kutha Milan.

Jembaré wewengkon 1.984 km², lan populasi 3.707.210 (2001). Ana 189 comune ing propinsi iki.[1]

Propinsi anyar kang jenengé propinsi Monza e Brianza lagi diciptakaké saka propinsi Milan. Propinsi anyar iki (kutha krajan Monza) ambané 363 km², 50 comune, lan watara 740.000 padunung.

Kutha Utama lan populasiné[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]

  1. ^ Istat).

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Eropah | Italia | Lombardia
Bergamo | Brescia | Como | Cremona | Lecco | Lodi | Mantova | Milan (Milano) | Pavia | Sondrio | Varese


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Milan&oldid=1024485"