Provinsi Milan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg
Artikel punika isinipun ngéngingi Propinsi Milan. Kanggé Milan sanèsipun pirsani Milan (disambiguasi)
Propinsi Milan
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Lombardia
Ibukutha Milan
Area 1,984 km²
Populasi (2007) 4,472,264
Kapadhetan 1,950
Komunitas 189
Nomor Polisi MI
Kodhe Pos n/a
Kodhe Telepon n/a
ISTAT 015
Presidhèn Filippo Penati
Milano posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Milan ing Italia
La Scala di Milano
Napoleone Bonaparte
Napoleon I

Milan (basa Italia: Provincia di Milano) iku propinsi ing regione Lombardia ing Italia. Kutha krajané dumunung ana ing kutha Milan.

Jembaré wewengkon 1.984 km², lan populasi 3.707.210 (2001). Ana 189 comune ing propinsi iki.[1]

Propinsi anyar kang jenengé propinsi Monza e Brianza lagi diciptakaké saka propinsi Milan. Propinsi anyar iki (kutha krajan Monza) ambané 363 km², 50 comune, lan watara 740.000 padunung.

Kutha Utama lan populasiné[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Istat).

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Eropah | Italia | Lombardia
Bergamo | Brescia | Como | Cremona | Lecco | Lodi | Mantova | Milan (Milano) | Pavia | Sondrio | Varese


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Milan&oldid=1024485"