Parembugan Panganggo:JV03 Dwi Mulyati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV03 Dwi Mulyati!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.38 (UTC)

Nunung Martina (nana) pirembagan 4 Juni 2012 08.08 (UTC)

Artikel Volume[besut sumber]

Nuwun mbak Dwi Mulyati, nuwun sewu artikel kanthi irah-irahan Volume kula tambahai interwiki.Menawi ajeng mreksani sumangga KLIK TING MRIKI.Wilujeng nyunting. Puryono| Pirembagan! 4 Juni 2012 15.35 (UTC)

Re:Dwi Mulyati[besut sumber]

Nuwun sewu, kula sampun lulus saking Unnes wulan kapengker. Kula saking jurusan Sastra Jawi.Nurulbaitirohmah 5 Juni 2012 09.45 (UTC)

Artikel Museum Batik Pekalongan[besut sumber]

Nuwun sewu mbak JV03 Dwi Mulyati, artikel panjenengan ingkang irah-irahanipun Museum Batik Pekalongan kula sunting sekedhik. Sumangga dipun pirsani bentenipun wonten ngriki. Nuwun sewu, artikel menika taksih kirang interwiki. Sumangga dipun jangkepi kersane langkung sae. Matur nuwun. Semangat nyunting. Onigiri cheerleader.gif  Ihda  Crown.png rembugan 10 Juni 2012 11.13 (UTC)

Patroli 1 (17 September 2012 - 21 Januari 2013)[besut sumber]

Haloo JV03 Dwi Mulyati... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Jumlah tembung Katrangan
1 Simulfiks 2 - v v - - lagi ana 35 tembung Kembangake maneh
2 Afiks 3 - v v - - lagi ana 81 tembung Kembangake maneh
3 Tlatar 3 - v v - - lagi ana 112 tembung Kembangake maneh
4 Fabel 2 - v v v - lagi ana 48 tembung Kembangake maneh
5 Muara 2 - v v v - lagi ana 46 tembung Kembangake maneh
6 Masjid Jami Sungai Banar - v v v v v lagi ana 59 tembung Kembangake maneh
7 Candhi Plaosan 3 v v v v v lagi ana 231 tembung Kembangake maneh
8 Candhi Sojiwan 1 v v v v v lagi ana 48 tembung Kembangake maneh
9 Candi Bajang Ratu 5 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel sempurna
10 Candhi Panataran 2 v v v v v lagi ana 140 tembung Kembangake maneh
11 Candhi Surawana 2 v v v v v lagi ana 130 tembung Kembangake maneh
12 Candhi Banyunibo 2 v v v v v lagi ana 241 tembung Kembangake maneh
13 Candhi Brahu 2 v v v v v lagi ana 208 tembung Kembangake maneh
14 Candhi Jabung 5 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel sempurna
15 Candhi Sumberawan 2 v v v v v lagi ana 211) Kembangake maneh
16 Candhi Muara Takus 4 v v v v v lagi ana 238 tembung Kembangake maneh
18 Candhi Gedhong Songo 2 v v v v v lagi ana 134 tembung Kembangake maneh
19 Candhi Singosari 2 v v v v v lagi ana 178 tembung Kembangake maneh
20 Candhi Songgoriti 2 v v v v v lagi ana 203 tembung Kembangake maneh
21 Candhi Lembah Bujang 2 v v v v v lagi ana 118 tembung Kembangake maneh
22 Candhi Muaro Jambi - v v v v v lagi ana 94 tembung Kembangake maneh
23 Candhi Bubrah 2 v v v v v lagi ana 125 tembung Kembangake maneh
24 Candhi Lesung Batu - v v v v v lagi ana 141 tembung Kembangake maneh
25 Sopran 2 v v v v v lagi ana 68 tembung Kembangake maneh
26 Pecandhèn Batujaya 2 v v v v v lagi ana 146 tembung Kembangake maneh
27 Candhi Gambar - - v v v v lagi ana 133 tembung Kembangake maneh
28 Candhi Tanjungpura 2 - v v - v lagi ana 52 tembung Kembangake maneh
29 Universitas Magnaura 1 - v v v v lagi ana 118 tembung Kembangake maneh
30 Universitas Al Azhar 5 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel sempurna
31 Daerah Istimewa 2 - v v - v lagi ana 201 tembung Kembangake maneh
32 Dharmawangsa Teguh 3 - v v v v lagi ana 94 tembung Kembangake maneh
32 Lembaga 6 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel sempurna
33 Massa jenis 2 - v v v v wis ana 300 tembung Artikel rintisan
34 Piala Liga Inggris 3 - v v v - wis ana 300 tembung Kembangake maneh
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Onigiri cheerleader.gif Nuwun. Nurulbaitirohmah pirembagan 18 Januari 2013 18.01 (UTC)

Papat Limpad 2012 Dipunwiwiti!!![besut sumber]

Halo JV03 Dwi Mulyati,
Senin, 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 sampun dipunwiwiti. Paugeran-paugeran ingkang kedah dipungatosaken(ing Basa Indonésia):

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Semangat yaa!! Nuwun.  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 16 September 2012 13.57 (UTC)

Ayo Semangat!![besut sumber]

Halo Dwi...
Artikel panjenengan sampun wonten saperangan, nanging dèrèng komplit. Sumangga dipunjangekp kaliyan interwiki, wikifikasi, gambar, diakritik, rujukan, kategori, lan cacahé tembung min.300 tembung supados saged dipunetang minangka artikel wikipedia. Semangat nyunting nggih!!!! :) Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 3 Oktober 2012 13.08 (UTC)


Nggih. Ayo bareng-bareng nyunting :) Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 3 Oktober 2012 13.26 (UTC)

Takon[besut sumber]

wiwit kapan njenengan nyerat babagan Masjid? (Jij stelen mijn idee) hehehehehe :D

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV03 Dwi Mulyati

Tetep semangat nyunting ya! Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I akan ditutup. Jadi, kirimkan artikel pilihan Anda ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel Anda yang ada untuk dijadikan artikel pilihan.

Semangat ya! Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 27 November 2012 09.59 (UTC)

Semangat[besut sumber]

Semangat ndamel artikel artikel rintisan.Onigiri cheerleader.gifNurulbaitirohmah pirembagan 28 Desember 2012 22.53 (UTC)

PRESENSI[besut sumber]

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN Absen ing tgl 17, 18, 19, 20, 21, lan 23 Januari 2013
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting ' Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 1 lan 2 Oktober 2012
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting Nyunting ' Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 8, 12, 13, lan 14 Oktober 2012
MINGGU KALIMA ( Tgl 15-21 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
PRESENSI Nyunting ABSEN ABSEN Nyunting' Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 16 lan 17 Oktober 2012
MINGGU KAENEM ( Tgl 22-28 Oktober 2012) 22 23 24 25 26 27 28 Katrangan
PRESENSI Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Absen ing tgl 22 lan 28 Oktober 2012
MINGGU KAPITU ( Tgl 29 Oktober - 4 November 2012) 29 30 31 1 2 3 4 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 29 Oktober, 2, 3, lan 4 Nopember 2012
MINGGU KAWOLU ( 5-11 November 2012) 5 6 7 8 9 10 11 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGA ( 12-18 November 2012) 12 13 14 15 16 17 18 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 12, 13, 15, 16, 17, lan 18 Nopember 2012
MINGGU KASEPULUH ( 19-25 November 2012) 19 20 21 22 23 24 25 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASAWELAS( 26 November - 1 Desember 2012) 26 27 28 28 29 30 1 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAROLAS( 2-8 Desember 2012) 2 3 4 5 6 7 8 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KATELULAS( 9 - 15 Desember 2012) 9 10 11 12 13 14 15 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 9, 10, 11, 13, 14, lan 15 Desember 2012
MINGGU KAPATBELAS( 16-22 Desember 2012) 16 17 18 19 20 21 22 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KALIMALAS( 23-29 Desember 2012) 23 24 25 26 27 28 29 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KANEMBELAS( 30 Desember 2012 - 5 Januari 2013 ) 30 31 1 2 3 4 5 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPITULAS (6 - 12 Januari 2013) 6 7 8 9 10 11 12 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAWOLULAS( 13 - 19 Januari 2013) 13 14 15 16 17 18 19 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN Absen ing tgl 13, 14, 15, 16, 18, lan 19 Januari 2013
MINGGU KASANGALAS( 20 - 26 Januari 2013) 20 21 22 23 24 25 26 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGALAS( 27 Januari - 2 Februari 2013) 27 28 29 30 31 1 2 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KARONGPULUH( 3 Februari - 9 Februari 2013) 3 4 5 6 7 8 9 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASELIKUR(10 Februari - 16 Februari 2013) 10 11 12 13 14 15 16 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Tansah Absen
MINGGU KAROLIKUR( 17 Februari - 23 Februari 2013) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Tansah Absen
MINGGU KATELULIKUR( 24 Februari - 2 Maret 2013) 24 25 26 27 28 1 2 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Tansah Absen
MINGGU KAPATLIKUR( 3 Maret - 9 Maret 2013) 3 4 5 6 7 8 9 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Tansah Absen
MINGGU KASELAWE( 10 Maret - 16 Maret 2013) 10 11 12 13 14 15 16 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting inggal 11 Maret
MINGGU KANEMLIKUR( 17 Maret - 23 Maret 2013) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Tansah Absen
MINGGU KAPITULIKUR( 24 Maret 2013) 24 Katrangan
PRESENSI ABSEN Tansah Absen

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.41 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.41 (UTC)