Muara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Muara utawi hilir inggih punika bagèan kali ingkang kahubung langsung kaliyan laut[1]

Ciri[besut | besut sumber]

Ciri-ciri muara inggih punika:

  • boten wonten air terjun
  • kecepetan aliran toya radi kirang
  • matèrial inggang kabeto toya mulai ngendap
  • erosi vertkal saha horisontal

[2]

cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ [ejournal.undip.ac.id/index.php/buloma/article/download/.../2668 Studi penyebsrsn Sedimen] (diunduh tanggal 29 September 2012)
  2. ^ Jinis Sungai (diunduh tanggal 29 September 2012)