Candhi Sojiwan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Candhi Sojiwan

Candhi Sojiwan salah siji candhi Buddhis kang manggon ing désa Kebon Dalem Kidul, kecamatan Prambanan, kabupatèn Klaten, Jawa Tengah.

Candhi kang isih dirènovasi iki ana ing 2 kilomèter menyang arah kidul saka Candhi Rara Jonggrang.

Candhi Sojiwan wujud bangunané namung katingal kaya tumpukan watu kang gampang ambrol yèn kesentuh[1].

Lokasi[besut | besut sumber]

di wikimapia

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. www.candhidiy.tripod.com : Candhi Sojiwan (diunduh tanggal 4 Oktober 2012)