Candhi Lumbung

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Candhi Lumbung iku candhi Buddha sing ana ing komplèks Taman Wisata Candhi Prambanan, sisihan karo candhi Bubrah. Miturut prakiraning para sarjana, candhi iki ngadeg ing abad ka-9 ing jaman Karajan Mataram Kuna. Candhi iki dumadi seka candhi utama siji (kanthi lagak candhi Buddha) lan dikupengi karo 16 candhi cilik sing kahanané isih lumayan becik.

Panggonan[besut | besut sumber]

di wikimapia

Delengen uga[besut | besut sumber]

Cithakan:Candhi Buddha Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Candhi_Lumbung&oldid=1048932"