Candhi Lumbung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Candhi Lumbung iku candhi Buda sing ana ing komplèks Taman Wisata Candhi Prambanan, sisihan karo candhi Bubrah. Miturut prakiraning para sarjana, candhi iki ngadeg ing abad ka-9 ing jaman Karajan Mataram Kuna. Candhi iki dumadi saka candhi utama siji (kanthi lagak candhi Buda) lan dikupengi karo 16 candhi cilik sing kahanané isih lumayan becik.

Panggonan[besut | besut sumber]

di wikimapia

Uga delengen[besut | besut sumber]