Candhi Lumbung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Candhi Lumbung iku candhi Buddha sing ana ing komplèks Taman Wisata Candhi Prambanan, sisihan karo candhi Bubrah. Miturut prakiraning para sarjana, candhi iki ngadeg ing abad ka-9 ing jaman Karajan Mataram Kuna. Candhi iki dumadi seka candhi utama siji (kanthi lagak candhi Buddha) lan dikupengi karo 16 candhi cilik sing kahanané isih lumayan becik.

Panggonan[sunting | besut sumber]

di wikimapia

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Cithakan:Candhi Buddha Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Candhi_Lumbung&oldid=1048932"