Kutha Padang Sidempuan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Padang Sidempuan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Padang Sidempuan
Lambang Kota Padang Sidempuan.jpg
Lambang Kutha Padang Sidempuan
Sesanti: "---"
Lokasi Sumatra Utara Kota Padangsidempuan.svg
Dina Dadi:---
Walikutha:---
Wakil walikutha:---
Jembar
 - Total:

114,65 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

5 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 187.818 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:wong Batak lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Batak lan Basa Indonésia

Kutha Padang Sidempuan iku salah siji kutha ing provinsi Sumatra Utara. Jembar wewengkon kutha iki ± 114,65 km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Padang Sidempuan ketata saking 5 kacamatan, --- kalurahan / désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kutha iki ya iku:

  1. Padang Sidempuan Batu Nadua
  2. Padang Sidempuan Hutaimbaru
  3. Padang Sidempuan Kidul
  4. Padang Sidempuan Kidul Wétan
  5. Padang Sidempuan Lor

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]