Kutha Makassar: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
53 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
typo
(+iwlinks)
(typo)
 
== Pambuka ==
'''Kutha Makassar''' utawa '''Ujung Pandang''', iku salah siji kutha ing Provinsi [[Sulawesi SelatanKidul]] lan uga dadi [[ibukutha]] provinsi, kutha-kutha liyaneliyané : --- lan liya-yaneliyané. Jembar wilayah Kutha iki ± --- km² utawa --- hektarhèktar.
 
== Geografis ==
 
== Pemerentahan ==
Kutha Makassar ketata sakingjroning 14 [[kecamatan]], --- [[desa]]/[[kelurahan]]. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki yaiku:
#[[Biring Kanaya, Makassar|Biring Kanaya]]
#[[Bontoala, Makassar|Bontoala]]
 
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
*[[Daftar Daerahkabupatèn Tingkatlan IIkutha ing Indonésia]]
 
==Pranala Jaba==
 
 
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Sulawesi SelatanKidul]]
 
[[Category:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Sulawesi Selatan]]
{{indo-geo-stub}}
{{Kutha Makassar}}
{{Sulawesi Kidul}}
 
[[Category:Sulawesi Kidul]]
 
[[de:Makassar]]
78.625

besutan

Menu navigasi