Manggala, Makassar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Manggala, Makassar
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri73.71.12 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Makassar {{{nama dati2}}}]]

Manggala iku kecamatan ing kutha Makassar Propinsi Sulawesi Kidul.

Makassar