Ujung Pandang, Makassar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ujung Pandang, Makassar
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri73.71.04 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Makassar {{{nama dati2}}}]]

Ujung Pandang iku kecamatan ing kutha Makassar Propinsi Sulawesi Kidul.

Makassar