Ujung Tanah, Makassar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ujung Tanah, Makassar
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Makassar {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Ujung Tanah iku kecamatan ing kutha Makassar Propinsi Sulawesi Kidul.

Makassar