Segara Baltik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
22 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Sub-bagian: éjaan using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.travelphoto.pl/Polska/TP00251/TP00251.htm Galeri foto]
* {{en}} [http://www.zrot.pl Zrot.pl]
* {{en}} [http://www.zart.com.pl Zart.com.pl]
 
{{Segara Atlantik}}
11.325

besutan

Menu navigasi