Lempongan Banggala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Teluk Benggala)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
peta Lempongan Benggala

Lempongan Benggala ya iku lempongan kang ana ing sisih wétan-lor Samudra Hindia. Lempongan iki ana ing sisih kuloné Ujung Malaya lan wétan India. Lempongan iki dhapuré kaya segi telu. Lempongan iki diarani lempongan Benggala amarga ing loré ana nagara Bangladesh.