Teluk Benggala

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
peta Teluk Benggala

Teluk Benggala yaiku teluk kang ana ing sisih wétan-lor Samudra Hindia. Teluk iki ana ing sisih kuloné Semenanjung Malaya lan wétan India. Teluk iki bentuké kaya segi telu. Teluk iki diarani teluk Benggala amarga ing loré ana negara Bangladesh.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Teluk_Benggala&oldid=834100"