Lempongan Banggala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
peta Lempongan Benggala

Lempongan Benggala ya iku lempongan kang ana ing sisih wétan-lor Samudra Hindia. Lempongan iki ana ing sisih kuloné Ujung Malaya lan wétan India. Lempongan iki dhapuré kaya segi telu. Lempongan iki diarani lempongan Benggala amarga ing loré ana nagara Bangladesh.