Parembugan Naraguna:Rachmat04

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Sedhèrèk Rachmat04, Sugeng Rawuh wonten ing Wikipedia basa Jawi!
    Jawa-wiki-21.png
    Memulai
    Miwiti
    Bantuan
    Pitulungan
    • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolèk informasi carané cawé-cawé ing Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
    • FAQ - pitakonan sing asring ditakokaké babakan Wikipedia.
    • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan ing Wikipedia.
    • Supaya ora salah nggawé artikel wacanana larangan iki
    Tips
    Pituduh praktis
    Membuat kesalahan?
    Gawé Keluputan?
    • Aja wedi.! Panjenengan ora usah wedi nggawé kesalahan nalikané nggawé artikel utawa kaca anyar, utawa nyunting lan mbusak tulisan.

      Pengurus lan para panganggo liyané bakal ngawasi owah-owahan anyar lan mbalèkaké tulisan asliné menawa ana kaluputan tulisan.

    Welcome! If you are not an Javanese speaker, you may want to visit the Javanese Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
    Sugeng makarya, mangga sami-sami nyunting lan ngrembaka aken Wikipedia basa Jawi!

    Wagino Bot pirembagan 5 April 2015 10.21 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

    Bantu hapus {{en}} dll.[besut sumber]

    Mas, bantu hapuskan {{en}} dan templat sejenisnya dong. Tampaknya, templatnya sudah tidak diterapkan lagi di Wiki lain. Wirjadisastra (rembugan) 10 Juni 2017 05.38 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

    Thank you for being one of Wikipedia's top medical contributors![besut sumber]

    please help translate this message into your local language via meta
    Wiki Project Med Foundation logo.svg The 2017 Cure Award
    In 2017 you were one of the top ~250 medical editors across any language of Wikipedia. Thank you from Wiki Project Med Foundation for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do! Wiki Project Med Foundation is a user group whose mission is to improve our health content. Consider joining here, there are no associated costs.

    Thanks again :-) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation 26 April 2018 03.23 (UTC)