Parembugan Naraguna:Wagino Bot

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sedhèrèk Wagino Bot, Sugeng Rawuh wonten ing Wikipedia basa Jawi!
Memulai
Memulai
Miwiti
Bantuan
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolèk informasi carané cawé-cawé ing Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing asring ditakokaké babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan ing Wikipedia.
  • Supaya ora salah nggawé artikel wacanana larangan iki
Tips
Tips
Pituduh praktis
Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
Gawé Keluputan?
  • Aja wedi.! Panjenengan ora usah wedi nggawé kesalahan nalikané nggawé artikel utawa kaca anyar, utawa nyunting lan mbusak tulisan.

    Pengurus lan para panganggo liyané bakal ngawasi owah-owahan anyar lan mbalèkaké tulisan asliné menawa ana kaluputan tulisan.

Welcome! If you are not an Javanese speaker, you may want to visit the Javanese Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga sami-sami nyunting lan ngrembaka aken Wikipedia basa Jawi!

Wagino Bot (pirembagan) 6 April 2015 03.52 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

Welcome message[besut sumber]

Inggris: Your robot left a welcome message in my user page, but I don't think I have ever written in the Javanese Wikipedia (until this very message), especially since I don't understand Javanese. Please make sure that welcome messages are left only for new active users. --Error (rembugan) 9 Juni 2020 08.25 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

Hello, there! You're welcome and nice to meet you. Wagino 20100516 (rembugan) 9 Juni 2020 14.31 (UTC)Wangsuli[wangsuli]
+1. ;) Kilianours (rembugan) 9 Juni 2020 16.41 (UTC)Wangsuli[wangsuli]