Parembugan Naraguna:Wagino Bot

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Sedhèrèk Wagino Bot, Sugeng Rawuh wonten ing Wikipedia basa Jawi!
    Jawa-wiki-21.png
    Memulai
    Miwiti
    Bantuan
    Pitulungan
    • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolèk informasi carané cawé-cawé ing Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
    • FAQ - pitakonan sing asring ditakokaké babakan Wikipedia.
    • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan ing Wikipedia.
    • Supaya ora salah nggawé artikel wacanana larangan iki
    Tips
    Pituduh praktis
    Membuat kesalahan?
    Gawé Keluputan?
    • Aja wedi.! Panjenengan ora usah wedi nggawé kesalahan nalikané nggawé artikel utawa kaca anyar, utawa nyunting lan mbusak tulisan.

      Pengurus lan para panganggo liyané bakal ngawasi owah-owahan anyar lan mbalèkaké tulisan asliné menawa ana kaluputan tulisan.

    Welcome! If you are not an Javanese speaker, you may want to visit the Javanese Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
    Sugeng makarya, mangga sami-sami nyunting lan ngrembaka aken Wikipedia basa Jawi!

    Wagino Bot (pirembagan) 6 April 2015 03.52 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

    Welcome message[besut sumber]

    Inggris: Your robot left a welcome message in my user page, but I don't think I have ever written in the Javanese Wikipedia (until this very message), especially since I don't understand Javanese. Please make sure that welcome messages are left only for new active users. --Error (rembugan) 9 Juni 2020 08.25 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

    Hello, there! You're welcome and nice to meet you. Wagino 20100516 (rembugan) 9 Juni 2020 14.31 (UTC)Wangsuli[wangsuli]
    +1. ;) Kilianours (rembugan) 9 Juni 2020 16.41 (UTC)Wangsuli[wangsuli]