Parembugan Naraguna:Wagino Bot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sedhèrèk Wagino Bot, Sugeng Rawuh wonten ing Wikipedia basa Jawi!
Jawa-wiki-21.png
Memulai
Miwiti
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolèk informasi carané cawé-cawé ing Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing asring ditakokaké babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan ing Wikipedia.
  • Supaya ora salah nggawé artikel wacanana larangan iki
Tips
Pituduh praktis
Membuat kesalahan?
Gawé Keluputan?
  • Aja wedi.! Panjenengan ora usah wedi nggawé kesalahan nalikané nggawé artikel utawa kaca anyar, utawa nyunting lan mbusak tulisan.

    Pengurus lan para panganggo liyané bakal ngawasi owah-owahan anyar lan mbalèkaké tulisan asliné menawa ana kaluputan tulisan.

Welcome! If you are not an Javanese speaker, you may want to visit the Javanese Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga sami-sami nyunting lan ngrembaka aken Wikipedia basa Jawi!

Wagino Bot (pirembagan) 6 April 2015 03.52 (UTC)

Welcome message[besut sumber]

Inggris: Your robot left a welcome message in my user page, but I don't think I have ever written in the Javanese Wikipedia (until this very message), especially since I don't understand Javanese. Please make sure that welcome messages are left only for new active users. --Error (rembugan) 9 Juni 2020 08.25 (UTC)

Hello, there! You're welcome and nice to meet you. Wagino 20100516 (rembugan) 9 Juni 2020 14.31 (UTC)
+1. ;) Kilianours (rembugan) 9 Juni 2020 16.41 (UTC)