Kutha Paréparé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Parepare
Lambang Kota Parepare.png
Lambang Kutha Pare-Pare
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Pare-Pare.jpg
Dina Dadi:---
Walikutha:Taufan Pawe
Wakil walikutha:Pangerang Rahim
Jembar
 - Total:

99,33 km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kecamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:Bugis
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kutha Parepare iku kutha ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha-kutha liyané: Makassar, Palopo lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Pare-Pare ketata sajeroning --- kecamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kecamatan ing kutha iki antarané:

  1. Bacukiki
  2. Soreang
  3. Ujung
  4. lan liyané

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul