Menyang kontèn

Soreang, Paréparé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Soreang, Pare-Pare)
Soreang, Paréparé
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri73.72.03 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Parepare {{{nama dati2}}}]]

Soreang iku kecamatan ing kutha Pare-Pare Propinsi Sulawesi Kidul.

Parepare