Kutha Paré-Paré

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Pare-Pare
120px
Lambang Kutha Pare-Pare
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Pare-Pare.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

--- kecamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kutha Pare-Pare iku kutha ing Propinsi Sulawesi Kidul, kutha-kutha liyané: Makassar, Palopo lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kutha Pare-Pare ketata jroning --- kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki antarané:

  1. Bacukiki
  2. Soreang
  3. Ujung
  4. lan liyane

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul