Kethuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kethuk

Kethuk iku salahsiji perangkat gamelan Jawa sing ditabuh. Bedha karo gong sing digantung, kenong iku diso'ake ing enggon sing fungsine kaya ayunan, dadi cara ngeso'ake mirip karo kenong, bonang lan kempyang.

Wujud[besut | besut sumber]

Kethuk iki wujude meh padha karo kempyang

Swara[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kethuk&oldid=807928"