Kendhang ketipung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kendhang ketipung utawa biyasa disebut ketipung iku kendhang sing cilik dhéwé lan nduwé nada swara paling dhuwur katandhing kendhang liyané.

Kendhang iki racaké ditabuh bareng karo kendhang ageng.

Swara[besut | besut sumber]

Swara ketipung iki pada karo swara kendhang racaké lan masing-masing jinis swara iku metu saka teknik/cara nabuh sing beda-beda.

Uga delengen[besut | besut sumber]