Peking

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Peking bisa tegesé:

  1. Peking (piranti gamelan Jawa)
  2. Péking (jeneng kutha Beijing, kutha krajan RRC jaman mbiyen)
  3. Peking (jinis 'asu)